Finnair satser videre på Trondheim og Bodø.

Foto: Finnair

Det finske flyselskapet har lansert de nordiske feriedestinasjoner i sitt sommerprogram, og øker antallet flyvninger til Bodø og Trondheim. 

Fra 17. juni til 2. august, innfører det finske selskapet fem ukentlige flyvninger til Bodø. I Trondheim dobles antallet sommerflyvninger fra fem til ti ukentlige flyvninger. Ruten starter opp i begynnelsen av juni og varer ut august.

– Bodø og Trondheim er to av flere populære nordiske sommerdestinasjoner som vi styrker våre forbindelser til. Begge byene tilbyr gode muligheter for friluftslivsentusiaster og de som ønsker å oppleve den fantastiske naturen i Nord-Norge. Frisk luft er utvilsomt populært blant våre asiatiske og europeiske kunder. Vi ser også at det er interesse for Finnairs destinasjoner i Asia blant nordmenn, som de enkelt kan reise til gjennom vårt nettverk fra Helsinki, sier Finnairs Europa-sjef, Robert Lönnblad.

Finnair legger i tillegg til flyvninger til Kuusamo, Ivalo og Kittilä i Nord-Finland. Visby, som ligger på den svenske øya Götland og er en del av UNESCOs verdensarvliste, kan også vente seg økt trafikk denne sommeren.

ANNONSE
Forrige artikkelSAS har overtatt langdistansemarkedet Norwegian var dominante på
Neste artikkelVil demontere Airbus A320 som landet på jorde, neste sommer