Hangar.no

Finnair skal samarbeide med Juneyao Air

Det finske flyselskapet Finnair har inngått en LOI-avtale med det kinesiske selskapet Juneyao Air. Avtalen skal være basert på en Joint venture-avtale på ruten Helsingfors til Shanghai.

Avtalen dersom den blir godkjent av myndigheten på hver sin side, vil gi passasjerer hos begge selskap mulighet for å kunne bestille flybilletter gjennom denne felles ruten og via hubene i Helsningfors videre ut i Europa, og det samme for huben i Pudong med flyvninger innen Asia.

De to selskapene har fløyet med code-share siden sommeren 2019 da det kinesiske selskapet startet opp ruten til Helsingfors, fra Shanghai.

Nå ønsker selskapene å kunne samarbeide om tilgang til hele nettverket til de to på hver sin side.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer