14.5 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Finnair til topps i nordisk kåring

Finnair stakk av med prisen for beste flyselskap under Nordic Business Travel Awards, foran Norwegian og Turkish Airlines. 

Den årlige prisutdelingen Nordic Business Travel Awards gikk i forrige uke av stabelen i København for andre gang, under arrangementet Nordic Business Travel Summit. Prisutdelingen er et samarbeid mellom de fire nordiske forretningsorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA, der hensikten er å hylle alle som har markert seg innenfor reiselivsindustrien i Norden. Vinnerne i de ulike kategoriene er stemt frem av de ulike organisasjonenes medlemmer.

I kategorien for beste flyselskap, var det Finnair som gikk helt til topps, foran Norwegian og Turkish Airlines. Sjef for Finnair i Norden, Robert Lönnblad, er svært fornøyd med seieren.

– Jeg er veldig stolt over at Finnair vinner prisen for beste flyselskap i Norden. Vi jobber hele tiden for å ivareta alle som reiser med oss, og gjøre opplevelsen deres så bra som mulig. Prisen vi mottok i går beviser at vi gjør en god jobb, og vi kommer til å ta med oss dette som inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet, sier han.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer