Finnair til topps i nordisk kåring

Finnair stakk av med prisen for beste flyselskap under Nordic Business Travel Awards, foran Norwegian og Turkish Airlines. 

Den årlige prisutdelingen Nordic Business Travel Awards gikk i forrige uke av stabelen i København for andre gang, under arrangementet Nordic Business Travel Summit. Prisutdelingen er et samarbeid mellom de fire nordiske forretningsorganisasjonene DBTA, FBTA, NBTA og SBTA, der hensikten er å hylle alle som har markert seg innenfor reiselivsindustrien i Norden. Vinnerne i de ulike kategoriene er stemt frem av de ulike organisasjonenes medlemmer.

I kategorien for beste flyselskap, var det Finnair som gikk helt til topps, foran Norwegian og Turkish Airlines. Sjef for Finnair i Norden, Robert Lönnblad, er svært fornøyd med seieren.

– Jeg er veldig stolt over at Finnair vinner prisen for beste flyselskap i Norden. Vi jobber hele tiden for å ivareta alle som reiser med oss, og gjøre opplevelsen deres så bra som mulig. Prisen vi mottok i går beviser at vi gjør en god jobb, og vi kommer til å ta med oss dette som inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet, sier han.

ANNONSE
Forrige artikkelBoeing har overlevert programvareoppdatering til FAA
Neste artikkelStjal fly og styrtet inn i hus – Ville ta livet av kona