Hangar.no
  • Forsiden
  • Finland
  • Finnair utvider Asia-ruter når nye A350 er på plass i flåten
Finland

Finnair utvider Asia-ruter når nye A350 er på plass i flåten

Det finske flyselskapet Finnair utvider nå rutene mot Asia. Med det tolvte Airbus A350-flyet på plass i flåten vil selskapet oppgradere flere av sine mest populære ruter.

Ruten til Osaka vil få daglige avganger, i tillegg til to ekstraavganger på tirsdager og torsdager. Mens flyvningene til Hong Kong vil få ekstraavganger på fredager og søndager, og dermed totalt tolv ukentlige avganger. Finnair skal ha daglige avganger til Delhi gjennom hele vinteren, i tillegg vil avgangene til Phuket øke til fire avganger på mandager fra 10. desember.

– Finnair er nå inne i sin største ekspanderingsfase noensinne, og vi øker kapasiteten på reiser til populære destinasjoner i Asia. Nå får kundene våre større valgfrihet og fleksibilitet, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

I tillegg til å utvide mot Asia kommer selskapet også til å tilby vinterruter mot Havanna, Puerto Vallarta, Puerto Plata, og Goa.

Nye destinasjoner i Europa

Finnair øker noe på sitt europeiske nettverk og velger å sette inn Lyon i Frankrike som ny destinasjon fra 11. desember i år. Malaga, Funchal og Tenerife får en ekstra avgang i uken, mens Roma og Gran Canaria får to ekstra i uken.

Det vil også bli daglige avganger i ukedagene til Rovaniemi i Finland, mens avgangene til Finland fra London Gatwick, Paris og Zürich vil fortsette som før.

Finnair utvider også noen av de allerede eksisterende rutene. Flyvningene til Malta og Antalya vil nå gå fra sommeren 2018 og frem til 9. desember, mens flyvningene til Edinburgh og Alanya-Gazipasa blir utvidet til å inkludere vinterstid. Dette blir dermed helårsdestinasjoner for Finnair.

– Selv om vi har mye fokus på å utvide tilbudet på langdistanseflygninger, er Europa er fremdeles et viktig marked for oss. Derfor utvider vi også avgangene mellom de kortere distansene i vintersesongen, sier Lönnblad.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Finnair setter inn Airbus A350 på rute til Los Angeles

Finnair-pilot møtte på jobb med alkoholprosent over 1,5 i promille

Finnair og Finavia skaper meningsfulle møter: Regissører fra øst og vest samarbeider om felles film