13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Finnairs direktør mistenkes for korrupsjon

Korrupsjon og bestikkelser hangler nå som anklager over direktør i Finnair, Mika Vehviläinen. Finske politi mistenker den finske toppsjefen for å ha mottatt bestikkelser fra næringslivet, og tre ledere for andre bedrifter er mistenkt for å stå bak ulovlighetene.

Det skal være et finansselskap samt den tidligere styrelederen i Finnair, Christoffer Taxell som skal ha bidratt til bestikkelsene.

Den finske staten eier i dag 56 prosent av det nasjonale flyselskapet og samferdselsministeren i Finland har antydet at Vehviläinen trolig ikke kan fortsette i sin stilling når hvis det blir tatt ut tiltale mot ham.

Disse uttalelsene skal ha kommet svært overraskende i Finland ettersom en person er uskyldig inntil det motsatte er bevist og han er dømt av rettet.

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer