16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no

Fjeld måtte gå fra Torp-stilling på dagen

Direktør Alf-Reidar Fjeld ved Torp Lufthavn måtte gå på dagen (Foto: Hangar.no)

Det har oppstått full konflikt mellom administrerende direktør ved Torp Lufthavn Sandefjord, Alf-Reidar Fjeld og styret ved flyplassen.

Fredag mottok Alf-Reidar Fjeld oppsigelse med øyeblikkelig virkning etter et kort styremøte hvor saken ble tatt opp til votering.

Bakgrunnen skal etter det avisen SB.NO erfarer være en uenighet rundt arbeidssituasjonen til Fjeld.

– Oppsigelsen er usaklig, og saksbehandlingen framstår som kritikkverdig og amatørmessig. Alf-Reidar Fjeld vil ta ut søksmål for domstolen for å få kjent oppsigelsen usaklig, med mindre Sandefjord Lufthavn AS rydder opp i løpet av kort tid, sier Fjelds advokat Tanja Dahl Ødegård til Sandefjord Blad.

Ny direktør på plass

Styret i Sandefjord Lufthavn Torp har ansatt Olav Haakon Aas som midlertidig direktør inntil en ny permanent er på plass. Olav H. Aas starter i sin nye stilling i dag den 25.juni.

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer