Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flere flyselskap fjerner 737 MAX- fra sine ruter frem til mars neste år

Flere flyselskap velger nå å fjerne flytypen Boeing 737 MAX helt fra sitt vinterprogram, og ser først for seg at MAX-flyene er tilgjengelig etter at sommerprogrammet har startet i mars måned.

Flyselskapet United Airlines, har fjernet flytypen fra sitt ruteprogram frem til 16. januar, mens det amerikanske selskapet Southwest Airlines har fjernet flytypen frem til 5. januar 2020. Her hjemme har både Norwegian og selskapet TUI fjernet flytypen i sine ruteprogram hele vintersesongen frem til mars neste år.

I følge nettstedet Check-in har Norwegian valgt å fjerne flyene til 28. mars, men vil sette disse inn igjen i trafikk skulle en godkjennelsen foreligge før dette.

American Airlines har valgt å fjerne flytypen til midten av januar neste år, mens Air Canada velger å klare seg uten frem til midten av februar neste år.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer