-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flere flyselskap fjerner 737 MAX- fra sine ruter frem til mars neste år

Flere flyselskap velger nå å fjerne flytypen Boeing 737 MAX helt fra sitt vinterprogram, og ser først for seg at MAX-flyene er tilgjengelig etter at sommerprogrammet har startet i mars måned.

Flyselskapet United Airlines, har fjernet flytypen fra sitt ruteprogram frem til 16. januar, mens det amerikanske selskapet Southwest Airlines har fjernet flytypen frem til 5. januar 2020. Her hjemme har både Norwegian og selskapet TUI fjernet flytypen i sine ruteprogram hele vintersesongen frem til mars neste år.

I følge nettstedet Check-in har Norwegian valgt å fjerne flyene til 28. mars, men vil sette disse inn igjen i trafikk skulle en godkjennelsen foreligge før dette.

American Airlines har valgt å fjerne flytypen til midten av januar neste år, mens Air Canada velger å klare seg uten frem til midten av februar neste år.

Andre saker

Air Canada dekorerer Airbus-fly i retro-look

Redaksjonen

Air Namibia konkurs – Alle fly satt på bakken

Redaksjonen

Thai Airways: Har besluttet at alle A380, A330 og Boeing 747 er ute av flåten for godt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer