12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Flere passasjerfly skadet under tornado i Tyrkia

Tre passasjerfly fikk skader etter at en liten tornado sørget for at busser, biler, gjenstander og søppel ble rotert rundt flere parkerte fly på flyplassen ved Antalya i Tyrkia lørdag 26. januar om morgenen.

Ett fly fra selskapet Onur Air og ett fly fra selskapet Corendon Air fikk skader fra trapper som sto inntil flyene da tornadoen slo til. En video som ble filmet av en ansatt på flyplassen viser at flere av passasjerflyene blir flyttet bortover langs bakken av den sterke vinden.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer