13 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Flick blir ny sjef for XL-Airways

Den tidligere direktøren for airBaltic, Bertolt Flick er ansatt som ny direktør for det tyske flyselskapet XL Airways med base på Frankfurt internasjonale flyplass.

I Tyskland blir ansettelsen sett på som modig av charterselskapet, sett i lys av Flicks noe rufsete fortid i airBaltic og måten han forlot selskapet på.

Tyske medier melder at ansettelsen trolig ikke vil bli noen stor karrieremulighet for Flick, ettersom charterselskapet har satt betingelser på at det ikke skal investeres i forretninger utenfor kjerneområdene , og at Flick ikke har mulighet for å drive annen forretningsvirksomhet på si.

XL Airways flyr i dag en flåte bestående av fem Boeing 737 fly, mot airBaltics flåte på 30 fly som Flick hadde i sin hule hånd under sin periode som direktør.

Tyske medier melder også at det nok ikke blir noen topplønn på Flick ettersom flyselskapet har smått med midler.

Kilde: baltic news

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer