Den tidligere direktøren for airBaltic, Bertolt Flick er ansatt som ny direktør for det tyske flyselskapet XL Airways med base på Frankfurt internasjonale flyplass.

I Tyskland blir ansettelsen sett på som modig av charterselskapet, sett i lys av Flicks noe rufsete fortid i airBaltic og måten han forlot selskapet på.

Tyske medier melder at ansettelsen trolig ikke vil bli noen stor karrieremulighet for Flick, ettersom charterselskapet har satt betingelser på at det ikke skal investeres i forretninger utenfor kjerneområdene , og at Flick ikke har mulighet for å drive annen forretningsvirksomhet på si.

XL Airways flyr i dag en flåte bestående av fem Boeing 737 fly, mot airBaltics flåte på 30 fly som Flick hadde i sin hule hånd under sin periode som direktør.

Tyske medier melder også at det nok ikke blir noen topplønn på Flick ettersom flyselskapet har smått med midler.

Kilde: baltic news

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleSAS henter hjem flere fly
Next articleFlyplass får bot etter Ryanair-rabatt