Hangar.no

Fløy Airbus A380 over strender i Portugal for å vise seg frem

Onsdag i forrige uke kunne gjester som solte seg og badet på strender i Portugal, oppleve et Airbus A380 i lav høyde over strendene.

Det er selskapet HiFly i Portugal som i en times tid fløy over strender ved Faro og Vilamoura i Portugal, i forbindelse med en testflyvning.

Selskapet selv hadde meldt fra om «oppvisningen» i sosiale medier, og på noen av stredene skapte det litt overraskelse og usikkerhet hvorfor et fly kom flygende forbi på denne måten.

Eneste fly som er levert i bruktmarkedet – HiFly Foto: Hans O. Nyborg

SE VIDEO NEDERST I SAKEN

HiFly har operert ett Airbus A380 som selskapet overtok etter at det har vært del av flåten til Singapore Airlines. Det portugisiske selskapet drifter flyet som wet-lease til andre selskap, og har gjort dette siden 2018.

I følge Simple Flying skal flyet ha holdt en høyde på 230 meter over strendene det fløy. Flyet har gjennomgått teknisk vedlikehold og det var i denne forbindelsen de ble benyttet anledningen til å vise det frem over strendene etter avgang fra Beja.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer