10.2 C
Oslo
02/07/20
Hangar.no
KAI

Fløy første ubemannede helikopter på test i Korea

Korean Aerospace Industries (KAI) har gjennomført den første testen med flyvning av den ubemannede NI-600VT. Dette er et helikopter som skal kunne styres fra bakken uten at en pilot eller et mannskap må bli med på selve flyturen.

Selve flytiden er for øyeblikket totalt 1,7 timer i luften før helikopteret må fylles opp igjen med drivstoff. Testen følger etter den flygende testen av MD 500 som ble testet i august.

NI-600VT veier 600 kilo, og kan løfte totalt 281 kilo med last hengende under helikopteret. KAI har brukt to år på å utvikle dette ubemannede helikopteret som selskapet mener er fremtiden for helikopterbransjen.

Andre nyheter

Første MC-21-300 er ferdig malt og innredet

Hans Olav Nyborg

Vil starte FAA-sertifisering av 737 MAX i juli

Hans Olav Nyborg

Nå er Airbus A380 historie hos Air France – Fløy siste tur med flytypen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer