10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
KAI

Fløy første ubemannede helikopter på test i Korea

Korean Aerospace Industries (KAI) har gjennomført den første testen med flyvning av den ubemannede NI-600VT. Dette er et helikopter som skal kunne styres fra bakken uten at en pilot eller et mannskap må bli med på selve flyturen.

Selve flytiden er for øyeblikket totalt 1,7 timer i luften før helikopteret må fylles opp igjen med drivstoff. Testen følger etter den flygende testen av MD 500 som ble testet i august.

NI-600VT veier 600 kilo, og kan løfte totalt 281 kilo med last hengende under helikopteret. KAI har brukt to år på å utvikle dette ubemannede helikopteret som selskapet mener er fremtiden for helikopterbransjen.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer