16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter/Erik Dahl

Fly havnet utenfor rullebane i Alaska – Fire personer skadd

Minst fire personer skal ha blitt skadet da et SAAB 2000 fly fra selskapet Peninsula Airways skled av rullebanen under landing. Flyet havnet ned en molo bygget av stein og stanset opp før det traff vannet.

Flyet var innleid av en svømmeklubb og hadde et av klubbens lag ombord.

Den amerikanske havarikommisjonen National Transportation Safety Board har satt i gang etterforskning av hendelsen. I følge flere medier skal flyet ha fått endel skader i forbindelse med utforkjøringen.

Hendelsen fant sted på øya Aleutian som ligger i Alaska. Flyselskapet kjent som PenAir har seks SAAB 2000 og syv SAAB 340 i sin flåte. SAAB-flyet, N686PA ble bygget i 1995 for Air Marshall. PenAir har operert flyet siden 2016.

Andre nyheter

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Skadet vinge på flyet til den franske presidenten

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer