Hangar.no

Video: Fly måtte lande etter bombetrussel

Et Boeing 777 fly fra selskapet Korean Air måtte tirsdag kveld mellomlande på en militærbase i Canada, etter at flyselskapet mottok en bombetrussel via telefon.

Bombetrusselen ble ringt inn til selskapets kontorer i USA.

Rute 72 var på vei fra Vancouver til Seoul. Da trusselen hadde blitt ringt inn valgte mannskapet ombord å ta flyet ned på nærmeste flystripe som var Comox Base i British Columbia.

Boeing 777-maskinen hadde 147 passasjerer og mannskap ombord.

To amerikanske jagerfly ble satt på vingene og fulgte flyet under landingen på militærbasen. Det har ikke blitt funnet no0en bombe ombord på flyet og er ikke klart hvorfor selskapets bookingtelefon fikk inn trusselen.

Det er andre gang på to dager at selskapet mottar en slik trussel.


©CBC

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer