-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no

Fly styrtet i Afghanistan

Et passasjerfly av typen Boeing 737-400 fra det statlige flyselskapet Ariana Afghan Airlines skal ha styrtet i Deh Yak-provinsen i Afghanistan i følge en lang rekke lokale medier.

Det er selskapets fly som fløy rute 358 fra Herat til Kabul som skal ha styrtet underveis. Flyet skal ha styrtet i et område som kontrolleres av Taliban. Det skal ha vært 83 personer ombord i flyet.

Selv benekter flyselskapet at det er av deres fly som har styrtet.

I følge den lokale TV-stasjonen 1 TV skal redningsmannskaper være på vei til området der flyet skal ha styrtet.

Myndighetene i landet sier det kan dreie seg om et militært fly, men dette skal nå verifiseres. I følge lokale medier skal flyvraket brenne kraftig og lokalbefolkning skal være på plass og holder på med å slukke brannene.

ARTIKKELEN OPPDATERES

Andre nyheter

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer