12 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Flybe åpner for bestilling på Oslo-rute

Flybe åpner i dag for bestilling av flybilletter mellom Stockholm Bromma og Oslo, en rute selskapet åpner 2. mai i år.

22 ganger i uken skal Flybe Nordic forsøke å få liv i ruten mellom den svenske flyplassen og Oslo Lufthavn Gardermoen. Fra før har selskapet satset på samme rute mellom Bromma og København Kastrup som startet opp i mars måned.

Flybes europeiske leder, Mike Rutter sier til Travel Daily at de ønsker å få de reisende til å benytte mindre lokale flyplasser, framfor de store internasjonale.

– Vi vil tilby reiser mellom de to hovedstedene til en svært så lav pris, og med en bra frekvens som gir flere muligheter for de reisende, sier Rutter.

Selskapet legger ut billetter fra kroner 359,- når ruten nå selges på selskapets nettsider www.flybe.se

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer