18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no

Flybe blir Virgin Connect

Flyselskapet Flybe endrer navn til Virgin Connect, som nå eies av Virgin-konsortium et som kjøpte selskapet tidligere i år.

Flybe skal nå ligge som et egen flyselskap under Virgin-gruppen og bruke Virgin sin logo på flyene og i promotering på nettsider samt sosiale medier.

-Vi er enormt begeistret for denne milepælen i flyselskapets 40-årige historie. Vi vil forbli tro mot vår arv og og vi skal være en regional aktør i lokalsamfunn, sier Mark Anderson som er selskapets nye direktør.

Andre nyheter

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer