Hangar.no

Flybe blir Virgin Connect

Flyselskapet Flybe endrer navn til Virgin Connect, som nå eies av Virgin-konsortium et som kjøpte selskapet tidligere i år.

Flybe skal nå ligge som et egen flyselskap under Virgin-gruppen og bruke Virgin sin logo på flyene og i promotering på nettsider samt sosiale medier.

-Vi er enormt begeistret for denne milepælen i flyselskapets 40-årige historie. Vi vil forbli tro mot vår arv og og vi skal være en regional aktør i lokalsamfunn, sier Mark Anderson som er selskapets nye direktør.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer