12 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Flybe må passe på kostnader

Det britiske flyselskapet Flybe har satt fokus på sine kostnader i selskapet, samt å finne måter for å øke inntjening per flysete.

I årets siste tre måneder av 2011 økte kostnadene per flysete med 3,7 prosent, noe som i hovedsak skyldes økte utgifter til drivstoff.

Selskapet sier de er svært fornøyde med utviklingen på Flybe Finland hvor de tre første månedene av operativ drift har gitt rundt 25.8 millioner britiske pund i inntekter.

Flybe fortsetter å øke sin satsing i Sverige og Danmark og håper å kunne oppnå første plass som regional aktør i Nord-Europa, sier selskapet til avisen The Daily Mail.

 

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer