9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flybe reddet av britiske myndigheter

Det britiske flyselskapet Flybe har stått på kanten av stupet og kunne i verste fall gå konkurs de neste dagene. Nå har en redningspakke fra britiske myndigheter trolig reddet selskapet.

Avtalen mellom britiske myndigheter og flyselskapets aksjonærer er at APD-avgiften som er en flypassasjeravgift i Storbritannia for innenriksflyvninger blir redusert. Det vil hjelpe selskapet komme seg gjennom de tøffe økonomiske tidene det nå er inne i.

APD-avgiften ( Air Passenger Duty ) betyr at selskapet må betale fra 13 britiske pund per flypassasjer over 16 år som fly innenriks. Med reduksjonen i flypassasjeravgiften ser selskapet en fremtid for de 2400 ansatte, og aksjonærene har nå stemt over fortsatt drift av Flybe melder The Independent.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer