15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Flybe solgt til Virgin-konsernet

Flyselskapet Flybe er solgt til det britiske konsernet Virgin Atlantic. Selskapet som flyr regionale ruter til og fra Storbritannia blir videreført som eget selskap, men under Virgin-navnet.

Det betyr at selskapets nylige endringer av grafisk profil og farger som rulles ut på selskapets fly, nå stanses og endres til å blir Virgin.

Virgin-gruppen vil slå sammen Flybe med selskapet Stobart Air, og med skape et nytt selskap. Det betyr også at både ansatte vil miste jobben og flyparken blir redusert heter det i en pressemelding.

Det er gjennom selskapet Connect Airways at Virgin-konsernet har skaffet seg kontroll over det kriserammede selskapet Flybe. Flybe skal videreføres på eget AOC, men under nytt navn, Virgin Atlantic.

 

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer