11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

Flybe tar over Finnair-ruter

Finnair har undertegnet en avtale med sitt eget søsterselskap Flybe Nordic som gjør at det nye selskapet tar over tolv av Finnairs Embraer 190 fly. Samtidig tar også selskapet fra oktober over å fly Finnairs europeiske ruter med flytypen.

Det er rundt en tredjedel av rutenettverket i Europa som dermed blir outsourcet til datterselskapet.

I følge Finnair er det i dag innledet forhandlinger mellom moderselskapet og de ansatte piloter og kabinpersonale om å gå over til Flybe Nordic. Disse forhandlingene er ikke kommet i mål enda.

De første Embraer 190 flyene er allerede på vei over til å bli Flybe Nordic maskiner. Samtlige fly skal være operative fra 3. oktober i år.

 

 

Andre nyheter

Aircontact kjøper Flyservice

Hans Olav Nyborg

Cyprus får nye millioner i kassen

Hans Olav Nyborg

5000 må gå i fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer