Hangar.no

Flyplass fikk ny gratis Lamborghini som følgebil

Den italienske flyplassen i Bologna trengte å bytte ut sin eldre følgebil, av typen Lamborghini, og da stilte bilprodusenten opp med en splitter ny og helt gratis bil av samme merke.

Flyplassen har i flere år vært kjent for sine helt spesielle følgebilder som fly må følge til sin oppstillingsplass etter å ha landet.

Biltypen Lamborghini produseres i regionen der flyplassen ligger, og for bilprodusenten å gi en bil gratis til flyplassen er en ren markedsførings seanse melder selskapet på sine Facbooksider.

Bilen som er dekorert i det italienske flaggets farger, er av typen Lamborghini Huracan EVO V10.

Andre nyheter

Nå kaster europeiske flyselskap seg over Kanariøyene

Hans Olav Nyborg

British Airways Boeing 747 skal bevares som attraksjon

Hans Olav Nyborg

Har funnet kjøpere til tre av sine Boeing 747

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer