-7 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no

Flyplass ga subsidier til flyselskap for nye ruter – Dukket aldri opp

Flyplassen Mobile Regional i Alabama hadde en god plan for å få fart på flytrafikken. To flyselskap ble kontaktet, og begge ga lovord om nye ruter, mot subsidier.

Det ene flyselskapet, Frontier, dukket opp med nye ruter så fort avtalene var underskrevet, men det andre selskapet som fikk sin andel for å starte opp, har fortsatt ikke hverken gitt lyd fra seg eller dukket opp med flyene.

Det er selskapet Via Air som lovet å starte opp rute fra Mobile til Orlando. Ruten ble lansert og skulle etter planen ha sin første flyvning 2. mai.

Men flyselskapets ansatte og fly dukket ikke opp 2. mai, heller ikke de påfølgende dagene, og i følge Fox News, svarer heller ingen på telefon når flyplassen ringer og etterlyser hvor de blir av.

I følge flyselskapet er det mangel på piloter og utfordringene med at Boeing har satt 737 MAX-flyene på bakken som gjør at det ikke har tid til å fly den nye ruten de får betalt for, skriver FOX.

Det interessante er at flyselskapet ikke opererer Boeing 737 MAX, selv om det skylder på dette som en grunn til at flyene ikke blir brukt på flyplassen i Mobile. Selskapet har en flyflåte med 9 Embraer-fly av typen E145 og E-120.

Flyplassen har nå trukket tilbake subsidiene.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer