Hangar.no
Skjermdump: Flightradar24.com

Flyr fraktrute på ni minutter med Boeing 777

Flyselskapet Qatar Airways flyr etter regelen, kunden har alltid rett. Selskapet har startet å fly en fraktrute mellom Maastrich i Nederland og Liège i Belgia. Flytiden er ni minutter fra avgang til landing.

I følge nettstedet One Mile At A Time er det ruten mellom Doha og Liège som nå har fått et ekstra stopp i mellom. Fraktruten som har sitt endestopp i Mexico lander i Maastrich fordi en kunde ønsker frakten fra Doha til denne flyplassen fremfor Liege. Mn først må flyet lande i Liege for å ta av frakt der, før den ni minutter lange ruten gjennomføres til Nederland.

Årsaken til at ruten ikke kan droppe Belgia er at rullebanen i Maastrich ikke er lang nok til å kunne tillate at et Boeing 777 som er fulllastet av frakt kan ta av.

Ruten skal flys via de to byene på hver sin side av grensen så lenge kunden ønsker dette skriver nettstedet.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer