Fredag morgen lander et Airbus A350-900 fra SAS på den danske flyplassen Kastrup. Da har pilotene i flyet gjennomført en direkte flyvning fra Peru med 290 passasjerer ombord.

Det er i hovedsak danske statsborgere som nå skal hentes hjem. Flyvningen er 11.000 kilometer lang og blir den lengste direkteflyvningen i selskapets historie melder DR.

Flyet som reiste fra Danmark i natt lander i Lima i ettermiddag 15.00 norsk tid, noen timer senere i ettermiddag starter den 14 timer og 20 minutter lange flyturen hjem til Danmark. Samtlige passasjerer ombord har betalt flybilletten av egen lomme, med en pris på 7.500 kroner i økonomiklasse, opp til 13.500 kroner i businessklasse.

Flyet lander på danske jord fredag morgen ved 08.00-tiden.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleEmirates starter opp igjen enkelte flyvninger 6. april
Next articleFortsetter å fly, men slipper opp for penger snart