Hangar.no
Foto: SAS

Flyr hjem nordiske statsborgere på den lengste direkteflyvningen i SAS historien

Fredag morgen lander et Airbus A350-900 fra SAS på den danske flyplassen Kastrup. Da har pilotene i flyet gjennomført en direkte flyvning fra Peru med 290 passasjerer ombord.

Det er i hovedsak danske statsborgere som nå skal hentes hjem. Flyvningen er 11.000 kilometer lang og blir den lengste direkteflyvningen i selskapets historie melder DR.

Flyet som reiste fra Danmark i natt lander i Lima i ettermiddag 15.00 norsk tid, noen timer senere i ettermiddag starter den 14 timer og 20 minutter lange flyturen hjem til Danmark. Samtlige passasjerer ombord har betalt flybilletten av egen lomme, med en pris på 7.500 kroner i økonomiklasse, opp til 13.500 kroner i businessklasse.

Flyet lander på danske jord fredag morgen ved 08.00-tiden.

Andre nyheter

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Avinor skal vurdere sjømatsenter på Gardermoen på nytt

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer