Foto: Sebastian E. Burmo

Flyr har inngått samarbeid med det globale distribusjonssystemet Amadeus om salg av flybilletter. Med denne løsningen på plass kan kunder nå også bestille sin reise med Flyr gjennom reisebyråer i Norge. 

-Svært mange har lenge ønsket å bestille sin Flyr-billett via sitt reisebyrå. Vi er veldig godt fornøyde med at vi gjennom et samarbeid med Amadeus har fått på plass en distribusjonsløsning som gjør at vi kan tilby bestilling gjennom reisebyråer i Norge. Dette er et viktig for at vi skal nå ut til enda flere reisende, ikke minst i bedriftsmarkedet, og større andeler av reisemarkedet i Norge, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr. 

Flyrs enkle og moderne digitale løsninger har blitt godt mottatt av kundene. Flyr var første flyselskap i verden som baserer seg fullt ut på IATAs nye bookingstandard “One Order”. Samarbeidet med VIPPS har også bidratt til en enkel innlogging og betaling.  

Flyr har i lengre tid jobbet med å få på plass en løsning for distribusjon gjennom reisebyråene. Amadeus er valgt som samarbeidspartner og løsningen som åpnes i første omgang er en såkalt «Light ticketing», som gjør at kunder kan bestille reiser med Flyr via reisebyråer. Dette er et første steg, og løsningen vil gradvis bli videreutviklet utover høsten med et mål om at Flyr skal være tilgjengelig i alle de store reisebyråenes portaler.

ANNONSE
Forrige artikkelIndonesia’s Largest Fleet Of Taxis Teams Up To Beat Ride-hailing Apps
Neste artikkelSetter inn ekstra avganger i høstferien