Flyr inngår samarbeid med Kjeldsberg kaffe

Flyr inngår samarbeid med den trønderske kaffeprodusenten Kjeldsberg, som vil levere sertifisert kaffe om bord i flyene. Kaffeavtalen og samarbeidet trer i kraft fra februar og markeres på Trondheim Lufthavn den 18. februar. 

– For alle kaffeentusiaster – Flyr inkludert, er dette en svært god dag og vi ser frem til å samarbeide med Kjeldsberg. Det har vært viktig for oss å kunne servere god kaffe til våre gjester, men også å servere kaffe vi vet er produsert bærekraftig og hvor bøndene blir rettferdig kompensert for sitt arbeid, sier Camilla Ihle Christiansen, In-Flight manager i Flyr.

Flyr har som ambisjon å velge norske kvalitetsleverandører når de inngår nye samarbeid. Kjeldsberg kaffe er en Trondheim-basert kaffeprodusent som har produsert kaffe siden 1856. Det er også den eneste norske kaffeprodusenten som produserer utelukkende sertifisert kaffe. 

– Vi er svært stolte av at all kaffen vi produserer enten er sertifisert gjennom Rainforest Alliance eller Fairtrade. Flyr tar et viktig standpunkt når de velger Kjeldsberg kaffe til flyvningene sine, og passasjerene vil få servert norskprodusert kaffe som først og fremst smaker veldig godt, sier Malin Wemundstad, markedssjef i Kjeldsberg kaffe.

Første flyvning med ny kaffe blir den 18. februar på ruten mellom Trondheim og Oslo.  

– Vi feirer med å dele ut kaffe før avgang til passasjerer på Trondheim Lufthavn, i tillegg til litt godt ved siden av. Dette blir stas både for oss og for gjestene, sier Christiansen.

ANNONSE
Forrige artikkelBer Boeing raske på med 787-løsning
Neste artikkelBedring for Norwegian i fjerde kvartal av 2021