Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Flyr MAX-flyene ut i ørkenen for å lagre dem

Det amerikanske flyselskapet Southwest Airlines startet fredag å sende flere av sine Boeing 737 MAX-fly til en ørken for lagring.

Det er oppbevaring og lagringsområdet i Victorville som ligger i Mojave-ørkenen i California, som blir hvilested for selskapets 737 MAX-flåte.

Samtlige Boeing 737 MAX 8 som i dag opereres av det amerikanske lavkostselskapet skal i løpet av de neste dagene flys til Victorville. Southwest har 34 Boeing 737 MAX 8 i flåten per i dag.

Andre nyheter

EASA har godkjent 737 MAX i Europa

Redaksjonen

Widerøe-ansatt får sikkerhetsprisen 2020 fra tilsynet

Redaksjonen

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer