Foto: Hans O. Nyborg

Det har vært stor pågang fra mange interessenter i Kristiansund om å få byen på rutekartet til det nye norske flyselskapet Flyr. I dag, den 16. juni, åpner Flyr for bestilling av den nye ruten og oppstart av første flyvninger blir fra 2. september 2022.

– Vi har vært i dialog med flere krefter i Kristiansund som har ønsket å få byen på Flyrs rutekart, både Kvernberget Vekst AS, næringsliv, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) og privatkunder. Dette er nå i orden og vi har gleden av å lansere rute mellom Oslo og Kristiansund, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Kvernberget Vekst AS ved styreleder Øivind Hoem uttaler at de har arbeidet tett og godt med Flyr helt tilbake til da selskapet ble etablert og begynte å fly.

– Dette er en av de største nyhetene for Kvernberget siden flyplassen ble etablert for over 50 år siden. Det at to ulike selskaper konkurrerer på rutenettet Kristiansund-Oslo blir helt fantastisk for regularitet og prisnivå. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Flyr framover og håper at Nordmøre støtter opp i enda større grad rundt Flyr og flyplassen vår, sier Øivind Hoem.

Billettsalget starter torsdag 16. juni 2022 . Oppstarten av flyvningene blir den 2. september 2022, og i første omgang er det planlagt å starte med fire ukentlige avganger mellom Oslo og Kristiansund.

– Vi gleder oss til å la enda flere få oppleve Flyr, med lave priser, vår enkle og moderne bestillingsløsning og vennlige service. Dessuten ser vi frem til å ønske mange nye medlemmer velkommen inn i fordelsprogrammet Flyr+, sier Ramdahl.

ANNONSE
Forrige artikkelTar i bruk Domestic-Transfer på Gardermoen
Neste artikkelVing inngår samarbeide med Braathens Regional