Foto: Sebastian E. Burmo

I en pressemelding idag kunne Flyr annonsere at de har nådd milepælen med 10 000 solgte Flyr UNG Biletter. Det har vært rekordmange bookinger og etterspørselen har vært høy for denne billettkategorien. Thomas Ravndahl Chief Commercial Officer i Flyr sier i pressemeldingen “- Vi er svært fornøyde med at så mange unge fra 16 til og med 29 år har valgt å reise med Flyr, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr. Vi har kanskje verdens beste ungdomsbillett og vi ser at den blir godt mottatt av målgruppen.”

Flyr har valgt å samarbeide med Vipps for å lansere en brukervennlig og enkel løsning for å verifisere kundenes alder for de som vil kjøpe Flyr UNG billetter. Even Westerdahl leder for Mennesker og Merkevare i Vipps sier følgende; “Vi er superstolte av å samarbeide med Flyr om å gjøre bestilling og betaling av reiser enkelt og tilgjengelig for alle. Med enkel innlogging og betaling viser de unge forbrukerne vei til hvordan folk kommer til å handle i fremtiden – på mobilen og uten kodebrikke og plastkort.”

Flyr UNG er svaret på de mange ønskene om ungdomsbilletter som kom inn til Flyrs kundesenter og via sosiale medier. Flyr lytter til kundene og lanserte derfor en svært konkurransedyktig billett med store fordeler for unge fra 16 til og med 29 år. Billetten kommer med 2 x 23 kg innsjekket bagasje og muligheten til å endre bestilling inntil tre dager før avreise er inkludert i prisen.

Billetten gjelder på hele rutenettet til Flyr. Ungdomsbilletten er spesielt populær blant studenter, da vi ser mange bestillinger fra de største studentbyene. Interessen var stor allerede fra ungdomsbilletten ble gjort tilgjengelig på nettsiden, før noe ble kommunisert fra vår side, sier Ramdahl.

I tillegg til ungdomsbilletten gir Flyr 25% rabatt på billetter fra barn 2-15 år. Flyr har utvidet barnegrensen fra industristandarden på 12 år til at barn er barn til og med 15 år. Følgelig forlenger vi ungdomstiden fra 16 til og med 29 år. Med disse produktene blir dermed Flyr førstevalget for familiereisende og unge til og med 29 år.

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Flyselskapene raser over økte avgifter
Neste artikkel(+) Tilbake til Oslo med ny rute