Flyr vil gjennom et nytt samarbeid tilby sine gjester å fly videre til over tusen reisemål med andre flyselskaper via den digitale plattformen Volario, som driftes av teknologiselskapet Airsiders. Det åpner opp for videreforbindelser til reisemål i Amerika, Asia, Stillehavet og Afrika. 

– Vi i Flyr er veldig fornøyde med at det nye samarbeidet med Volario gjør flere internasjonale reisemål tilgjengelig for våre gjester. Denne avanserte interlining-teknologien gir oss en større distribusjon som vil øke både kjennskap og salg, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr. 

– Vi er stolte over at et fremoverlent og dynamisk flyselskap som Flyr nå kommer inn i Volario-plattformen. Sammen kan vi tilby de reisende nye, attraktive flyreiser og knytte flere fjerne reisemål «tettere» på Europa. Vi ser på dette som første steg i et langsiktig samarbeid og ser frem til å utvikle industrien vår sammen, sier Yavuz Karadag, administrerende direktør og medgründer i Airsiders. 


Over tusen nye reisemål 
 
Samarbeidet gir Flyrs gjester tilgang til over tusen nye reisemål hvor én av flygningene er betjent av Flyr og den andre betjenes av andre flyselskaper i Volario-plattformen. 

Samarbeidet gjør det mulig for Flyr å tilby sitt produkt til reisende på destinasjoner som selskapet ikke allerede tilbyr videreforbindelser til, samtidig som selskapets gjester får flere reisemål å velge mellom. 


Gjennomgående bagasje i nær fremtid 
 
Volario skiller seg fra andre plattformer da den forenkler opplevelsen for reisende med en rekke nye løsninger som for eksempel visning av mellomlandingen på flyplassen samt tilbud om assistanse ved forsinkelser. I nær framtid vil passasjerer også kunne få bagasjen sin overført direkte til neste flygning. 


Styrket tilbud 

Med dette har Flyrs gjester mulighet til å fly videre til en rekke reisemål i store deler av verden.  

Nylig inngikk også Flyr samarbeid om salg av flybilletter med flyselskapene Norse Atlantic Airways og Vueling, via bransjeplattformen Dohop. Det spanske flyselskapet Vueling tilbyr flyreiser til Europa, Nord-Afrika og Midtøsten. Norse Atlantic Airways tilbyr flyreiser til populære reisemål i USA.

ANNONSE
Forrige artikkelLeverte fjerde nye A320neo til SAS
Neste artikkelAirbus tester nye teknologier for å forbedre pilotassistanse