Trondheim er en viktig by for Flyr og nå får reisende fra Trondheim og Trøndelag tilgang til enda flere reisemål med det nye norske flyselskapet.

– Trondheim er en viktig by for oss og vi ønsker å utvikle Værnes videre fremover. Derfor lanserer vi to nye ruter denne uken, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

I første omgang er det planlagt å starte direkteflyvninger fra Trondheim til Tromsø fra 9. desember i år. Flyr vil i tillegg tilby Alicante i Spania som reisemål fra Trondheim, fra 12. februar 2022. – Vi ønsker å utvide utenlandstilbudet fra Trondheim, og starter med Alicante som vi vet er et populært reisemål for mange i Trøndelag, sier Ramdahl.

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og senere kom også Paris, København og Roma inn på rutekartet. Nylig lanserte Flyr følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. 

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article (+) Islandsk flyselskap lanserer ruter til Norge
Next article (+) Ser frem til islandsk forbindelse