Foto: Sebastian E. Burmo

Flyselskapet Flyr har valgt å gå for en løsning som er lagt frem fra investorer i selskapet. Det er et tilbud selskapet mottok tirsdag fra «både eksisterende og nye profesjonelle investorer» som det heter i en pressemelding.

I følge en børsmelding har styret i selskapet valgt etter nøye vurdering å gå for denne løsningen som det heter er i den største interessen for både aksjonærer og kundene.

Flyselskapet skal nå hente inn 700 millioner kroner i ulike steg. Først og fremst gjennom en kapitalinnhenting på 250 millioner kroner som legges inn i en rettet emisjon hvor tegningskursene er satt til 0,01 kroner. Deretter skal det i steg to hentes inn 100 millioner kroner i en påfølgende reparasjonsemisjon som blir rettet mot selskapets eksisterende aksjonærer.

I tredje steg skal det forsøkes å hentes inn 250 millioner kroner i en rettet emisjon hvor det tildeles tegninsrett for hver nye aksje som tildeles investorer som deltar.

Sist skal det hentes ytterligere 100 millioner kroner hvor de som deltar i reperasjonsemisjonen skal også etter planen bli tildelt tegningsretter som kan utøves 31. mars 2023 skriver E24.

ANNONSE
Forrige artikkel10 millioner reisende hos airBaltic
Neste artikkelFlyr inngår charteravtale med dansk selskap