12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Flyselskap ber om beskyttelse mot 260 kreditorer

Flyselskapet Fly Jamaica har søkt myndighetene om beskyttelse mot sine 260 kreditorer. Selskapet har utarbeidet en plan for hvordan skyldige beløp på tilsammen 22 millioner amerikanske dollar skal gjøres opp.

Flyselskapet hadde et uhell med ett av sine Boeing 757 i november 2018, da flyet skled av rullebanen i Georgetown. Siden dette har selskapet manglet godkjennelse til å kunne fly.

Hendelsen i 2017 var i forbindelse med en nødlanding pilotene utførte etter tekniske feil på flyet. Flyet har siden dette blitt stående på flyplassen i Guyana i Sør-Amerika. Det har ikke blitt forsøkt reparert i følge den lokale avisen The Gleaner på Jamaica.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer