10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Flyselskap-direktør reduserer lønnen med 70 prosent

Clifford Chetcuti er direktør i flyselskapet Air Malta og har nå valgt å redusere sin egen lønn med 70 prosent. Det kommer som følger av den krisen hans eget flyselskap og luftfarten opplever under koronakrisen melder Times of Malta.

Chetcuti som selv er tidligere pilot har også valgt å si i fra seg flere økonomiske fordeler han har i forhold til sin ansettelseskontrakt.

Samtlige kommersielle flyvninger har vært kansellert de siste tre ukene på Malta. Direktøren har valgt å gjøre kuttene også for å svare på kritikk fra piloter og kabinansatte i selskapet, som alle er bedt om å redusere lønningene. Fagforeningene til de ansatte har fremført kritikk av ledelsen for ikke selv å gjøre kutt når de ansatte er bedt om dette.

Så langt er det kun teknisk personell i selskapet som har valgt å gå med på reduksjon i lønningene, mens piloter og kabinansatte har avvist forslaget fra ledelsen fire ganger melder avisen.

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer