8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Flyselskap fikk fly tatt i arrest på Heathrow

Det indiske flyselskapet Kingfisher ble i går stanset på London Heathrow og fikk ikke ta av igjen etter at kveldsavgangen var klar for retur.

British Airways kansellerte i går sin code-share avtale med selskapet og det hele resulterte i at flyet fra Kingfisher ble tatt i arrest av flyplassens driftsselskap.

I følge ledelsen fra BAA som drifter Heathrow er det en krav fra retten som gjør at flyet enn så lenge blir stående i London.

IATA suspenderte Kingfisher som medlem og aktivt flyselskap tirsdag på bakgrunn av ubetalte avgifter.

Indiske myndigheter har ingen planer om å gi ytterligere lån til Flyselskapet og sier det er trist at det trolig går galt med selskapet, men de ser seg ikke i stand til å kunne gjøre noe mer for driften av dette.

Flyselskapet Kingfisher skulle etter planen ha blitt med som medlem av OneWorld nå i mars, men det har British Airways nå satt en stopper for.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer