6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Forurensning i India

Flyselskap i India deler ut masker til passasjerene på grunn av luftforurensning

Det indiske flyselskapet Air Asia har begynt å dele ut munn- og nesemasker til alle sine passasjerer som skal til hovedstaden Delhi. Luftforurensningen er nå på et farlig og giftig nivå, slik at alle passasjerer oppfordres til å bruke maskene utendørs til enhver tid.

I følge India Today og RT deles maskene ut gratis fordi myndighetene nå sier luften i hovedstaden er så giftig at det er stor kreftfare ved å puste inn den forurensede luften.

Økningen av antall biler på veiene, utslipp fra industri og brenning av avfall har gjort at luften over hovedstaden nå er i følge myndigheten dødelig å puste inn i større doser. Selv om India har innført begrensinger i hvilken datoer og dager biler kan kjøre på og ikke, hjelper det svært lite så lenge industrier står for størsteparten av utslippene.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer