2.1 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Boeing 737 MAX 8 - Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskap kansellerer 737 MAX-bestillingen hos Boeing

Flyselskapet Azal fra Aserbajdsjan har kansellert sin bestilling hos den amerikanske flyprodusenten Boeing, for nye 737 MAX fly.

Flyselskapet hadde i utgangspunktet en avtale på kjøp av 10 Boeing 737 MAX, som etter planen skulle leveres fra høsten av.

Flyselskapet oppgir at årsaken er de to ulykkene med 737 MAX-fly som har rammet Boeing hardt som produsent. Azal skal nå vurdere om det er Airbus som skal få en bestilling med nye fly, melder Reuters.

Andre nyheter

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Canada godkjenner 737 MAX for å fly igjen

Redaksjonen

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer