12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Flyselskap kansellerer bestilling av Airbus A220

Det nye flyselskapet SaudiGulf som startet opp i 2016, har valgt å kansellere sin bestilling på 16 Airbus A220. Flyselskapet inngikk en avtale med Airbus i november 2018 om kjøp av 10 Airbus A320, men det er først nå at det viser seg i tallene til Airbus at selskapet har valgt å droppe A220 som flytypen.

SaudiGulf startet å fly i 2016 med ni destinasjoner fra Dammam i det østlige Saudi-Arabia, valgte å bestille A220 da flyet fortsatt ble produsert hos Bombardier i 2014.

Selskapets nye Airbus A320 skal få 165 seter ombord.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer