18.5 C
Oslo
21/09/20
Hangar.no

Flyselskap ødelegger gamle fly

Det nye flyselskapet Fly Congo annonserte tirsdag at selskapet er i ferd med å kassere fem Boeing 727 fly samt en Boeing 737.

Selskapet som har stått opp fra et tidligere selskap sier at de gjør dette for å bevise at det nå skal være trygt å fly med Fly Congo, fordi selskapet har leaset inn nyere MD-80 fly og dermed så vil de ødelegge de eldre 727 som står på bakken i dag.

Flyene skal kuttes opp og delene skal ødelegges over de neste to månedene hevder selskapet. I følge Congo News har det nye selskapet Fly Congo oppstått etter konkursen i Hewa Bora Airways, men med mange av de samme personene som står bak det nye.

Hewa Bora opplevde en tragisk flystyrt i juli i fjor hvor et av selskapets fly styrtet under et kraftig uvær da det skulle lande på flyplassen i Kisangani. Alle 85 om bord døde i ulykken.

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer