11.2 C
Oslo
04/08/20
Hangar.no
Wikipedia

Flyselskap satt på bakken etter 62 års drift

Flyselskapet Far Eastern Air Transport har lange tradisjoner bak hele 62 år i Taiwan. Torsdag ble selskapet satt på bakken på grunn av mangel på kapital og ubetalte regninger.

Flyselskapet har i følge flere eksperter på luftfart havnet i en helt umulig posisjon med sterk konkurranse på alle kanter. Fra oppstarten i 1957 har selskapet beholdt sine tradisjonelle ruter og samtidig vært lite konkurransedyktige på pris.

Nå er driften satt på bakken og selv om styrets formann hevder å ha kapital på bordet snart for oppstart, er det langt i fra noe ekspertene har troen på.

Selskapet har operert en flåte med ATR 72 og MD-80 fly. Så sent som i mars i år hadde selskapet en ulykke hvor ett av flyene skled av en rullebane på Filippinene.

Andre nyheter

Lanserte første fly for nytt flyselskap på Malta

Hans Olav Nyborg

Henter ut jumbo fra lagring etter åtte år

Hans Olav Nyborg

Nå skal selskapet gjenoppstå for fjerde gang

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer