Hangar.no
Wikipedia

Flyselskap satt på bakken etter 62 års drift

Flyselskapet Far Eastern Air Transport har lange tradisjoner bak hele 62 år i Taiwan. Torsdag ble selskapet satt på bakken på grunn av mangel på kapital og ubetalte regninger.

Flyselskapet har i følge flere eksperter på luftfart havnet i en helt umulig posisjon med sterk konkurranse på alle kanter. Fra oppstarten i 1957 har selskapet beholdt sine tradisjonelle ruter og samtidig vært lite konkurransedyktige på pris.

Nå er driften satt på bakken og selv om styrets formann hevder å ha kapital på bordet snart for oppstart, er det langt i fra noe ekspertene har troen på.

Selskapet har operert en flåte med ATR 72 og MD-80 fly. Så sent som i mars i år hadde selskapet en ulykke hvor ett av flyene skled av en rullebane på Filippinene.

Andre nyheter

Polske LOT har lagt inn bud for å kjøpe tyske Condor

Hans Olav Nyborg

Vil holde en Boeing 747 unna salget av flyselskapet til nye eiere

Hans Olav Nyborg

Rumenske myndigheter med ny redningspakke for å holde Tarom i luften

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer