Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Flyselskap satt på bakken – pengekassen er tom

Flyselskapet Air Namibia har måtte sette sine fly på bakken og innstille samtlige flyvninger inntil videre. I følge Flightlevel er selskapets kontoer tomme for penger og behovet er over 400 millioner euro for å kunne starte opp igjen.

Flyselskapet som eies av myndighetene i Namibia, har fått trukket tilbake sin AOC-lisens fra og med 8. juli i år. Nå har myndighetene gitt selskapet og seg selv frist til 22. juli på å komme opp med nok kapital til å holde selskapet i drift ut året.

Air Namibia har i dag en flåte bestående av fire Embarer 135, fire Airbus A319 og to Airbus A330.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer