10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Flyselskap settes på bakken

Etter en streik hos de ansatte, og en alvorlig flyulykke hvor 153 personer omkom settes nå det nest største flyselskapet i Nigeria på bakken.

Air Nigeria opplevde for kort tid siden en streik blant selskapets teknikere, noe som har skapt usikkerhet rundt hvor trygt det er å fly med selskapets fly.

Myndighetene tar derfor ingen sjanser og har bestemt at selskapet må stå på bakken med sine fly fram til sikkerhetsinspektører har sjekket alle flyene og at vedlikeholdet er oppdatert etter at streiken ble avsluttet.

I følge vedtaket fra luftfartstilsynet i Nigeria er det også bekymringer knyttet til flyulykken med Dana Air, hvor 153 personer omkom. Dette har medvirket til at det ikke tas noen sjanser på at sikkerheten blir forbigått, og derfor har Air Nigeria nå måtte belage seg på noen rolige dager uten operative tjenester.

I følge IOL News, vil selskapet få lov til å fly så fort undersøkelsene er ferdige.

Foto: Kenneth Iwelumo/Wikipedia

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer