10.2 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Flystyrt i Afghanistan var E-11 militærfly fra USA

Flyet som styrtet i Afghanistan mandag var et Bombardier E-11a tilhørende 430th Expeditionary Electronic Combat Squadron hos US Air Force.

Det ble først meldt at flyet var et sivilt fly tilhørende Ariana Afghan Airlines, og at det skulle være et Boeing 737-400 fly.

Nå skriver flere amerikanske medier at dette var et fly tilhørende det amerikanske forsvaret, skriver Defence Blog. Det er ikke kent om noen har overlevd eller hvor mange som var ombord i flyet.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer