2.8 C
Oslo
23/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter

Flyulykke i Iran: Ti svenske statsborgere var blant de ombord

Ti av passasjerene som befant seg ombord i Boeing 737-800 flyet fra Ukraine International Airlines var svenske statsborgere. Samtlige ombord skal ha omkommet da flyet styrtet like etter avgang.

LES OGSÅ: BOEING 737-800 STYRTET I IRAN

Så langt kan ikke svenske myndigheter bekrefte dette melder TV-kanalen SVT i Sverige. Det var også 82 iranske statsborgere, 63 kanadiere, seks fra Afghanistan, tre tyske og tre britiske statsborgere. I tillegg var det et mannskap på 11 som samtlige skal ha vært ukrainske.

Flyet skal ha fått tekniske problemer rett etter avgang og styrtet kort tid etter. Flyet skal ha nådd en høyde på 2407 meter før det styrtet.

Boeing 737-800 flyet ble levert for fire år siden til flyselskapet.

Andre nyheter

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Prototype havnet i snøen etter bremsetest på rullebane i Russland

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer