Hangar.no
Foto: Bård Tilseth
Norge

FlyViking lanserer rute mellom Ørland og Oslo

Fra 16. oktober begynner FlyViking å fly mellom Oslo Lufthavn og Ørland Lufthavn med to daglige avganger. Dette skriver Fosnafolket.

Dermed får Ørlandet en kraftig oppgradering av flytilbudet. I dag flyr Air Norway/North Flying tilsvarende rute med sin Fairchild Swearingen Metro på 19 seter. Air Norway har på det meste to daglige avganger onsdag og torsdag, mens mandag, tirsdag og fredag er det en avgang fra Ørland til Oslo. FlyViking skal benyttee sine Dash 8-100 med 39 seter, altså en dobling av setekapasiteten.

FlyViking skal ha to daglige avganger mandag til fredag, samt en avgang på søndag. Første avgang fra Ørland til Oslo blir kl. 07:15, med retur til Ørland kl. 09:25 og den andre blir klokken 15:10, med retur til Ørland kl 16:55. Lørdag blir det ingen flyvning.

Ordfører på Ørland, Tom Myrvold forteller til Fosnafolket at det hele tiden har vært ønsket mer kommersiell interesse rundt Ørland Lufthavn, og han har tro på at ruten blir godt benyttet.

Administrerende direktør i FlyViking, Heine Richardsen sier at selskapet vil se hvor godt ruten vil bli mottatt, og at de gleder seg til å samarbeide med næringslivet og kommunen på Ørlandet.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Ethiopian Airlines øker på Avinor Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Transportselskap på Oslo Lufthavn melder oppbud onsdag morgen

Faktisk helt sant: Nordmenn flyr omtrent fire ganger mer innenriks enn svenskene

Hans Olav Nyborg