Hangar.no
Twitter

FN-fly havarerte under landing i Mali

Minst seks personer ble skadet da et Antonov An-72 fly fra det russiske selskapet UTAir havarerte mandag formiddag.

Flyet som ble operert av UTAir for FN, fikk problemer under landing på flyplassen ved Gao i Mali. I følge lokale medier skal pilotene ha fått tekniske problemer med flyet, og valgte å foreta en nødlanding på flyplassen. Pilotene skal ha hatt problemer med å få stanset maskinen, som endte opp utenfor rullebanen.

Flyets understell knakk og deler av nesepartiet ble knust i sammentreffet med bakken utenfor rullebanen. Det var et mannskap på syv ombord samt fire passasjerer.

Andre nyheter

Air India piloter forsøkte å ta av fra feil rullebane

Hans Olav Nyborg

Landingshjulene knakk under landing

Hans Olav Nyborg

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer