Hangar.no
Twitter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Ingen av de som var ombord i en Fokker 50 fra flyselskapet Silverstone Air, kom til skade da flyet havarerte under en landing på flyplassen i Mogadishu lørdag.

Flyet som hadde registrering 5Y-MHT, ble benyttet på rute mellom Mogadishu og Beledweyne i Somalia. De to pilotene som fløy maskinen skal ha fått tekniske problemer like etter avgang fra flyplassen i Mogadishu, og valgte å returnerte til flyplassen. Det var under denne landingen at Fokker 50 flyet skled av rullebanen og endte opp i en betongmur.

Fokker 50-flyet ble totalskadd og kommer ikke på vingene igjen melder lokale medier.

5Y-MHT

fokker 50

Bygget: 1989

Tidligere operatører: lUXAIR, sKYWAYS, AMAPOLA FLYG

Fokker-maskinen har en fortid hos det svenske flyselskapet Skyways, og Amapola Flyg, og har siden 2006 operert som et rent fraktfly.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer