Youtube

En passasjer på et fly tilhørende flyselskapet AeroMexico ble så frustrert over forsinkelse på en flyvning til Guatemala, at han rett og slett åpnet nødutgangen og klatret ut på vingen.

Hendelsen fant sted forrige torsdag på flyplassen Aeropuerto Internacional Benito Juárez Ciudad de México. Mange av medpassasjerer klaget over at de ble sittende og vente i fire timer i flyet uten frisk luft eller vann på grunn av en forsinkelse.

I følge lokalt politi skal passasjeren på et fly til Guatemala ha åpnet en nøddør på et Boeing 737 fly mens det sto stille på en avsidesliggende posisjon, han gikk ut og sto på en vinge og gikk deretter inn i kabinen igjen, uten å påvirke flyet eller noen andre.

Minst 77 passasjerer av alle de 189 som var ombord har undertegnet en protest mot at mannen ble arrestert, og skriver i et brev til flyselskapet at den dårlige luften i flyet og mangel på mat og drikke fikk de fleste til å bli frustrert.

Flyselskapet skriver i en uttalelse at flyet skulle ha tatt av klokken 8.45 torsdag, men på grunn av et vedlikeholdsvarsling på flyet, måtte kapteinen returnere til gate for nødvendig vedlikehold.

Mannen forblir i politiets varetekt melder lokale medier.

ANNONSE
Forrige artikkelSnowflake – Kortlevd fiasko i et desperat forsøk
Neste artikkelKvinne stanset med 130 giftige frosker på flyplass