FLYR 737-MAX8

Flyselskapet Flyr må endre på rundt 2000 bestillinger denne sommeren, etter forsinkelser i leveransen av selskapets neste 737-8 MAX fly.

«Kjære gjest, Forsinkelser i leveransen av vårt nye Boeing 737-8 fra fabrikken i Seattle medfører dessverre endringer på noen av våre flyvninger.»

I følge VG skulle selskapet ha mottatt sitt neste fly 29. juni, men flyet er nå blitt forsinket og ny leveransedato er satt til 26. juli, altså nesten en måned forsinket.

-Vi fikk oppdatert leveranseplan i går og den sier at flyet nå skal leveres 26. juli, sier kommunikasjonsdirektør Anita Svanes i Flyr til VG.

Flyet er selskapets 11 fly som kommer inn i flåten. Flyr har nå seks Boeing 737-800 og fire Boeing 737-8. Neste fly skal være på plass i august måned.

I utgangspunktet er det nå snakk om en til to flyavganger daglig som må kanselleres på grunn av forsinkelsene.

– Vi tenker først og fremst på de som skal reise med oss. Vi synes det er leit for alle som får endre den planlagte reisen, og skulle selvsagt sett at vi ikke måtte gjøre disse endringene på grunn av fabrikknytt fly som kommer senere enn planlagt, men vi ønsker å vise kundene at selv om vi er uheldige med dette så vil vi være løsningsorienterte, svarer kommunikasjonsdirektøren til VG.

ANNONSE
Forrige artikkelEnighet om ny tariffavtale mellom Norwegian og Norwegian Pilot Union
Neste artikkelSatte flere verdensrekorder før godkjennelse