Lørdag forsøker partene i SAS-konflikten seg på nytt å komme til enighet. Fredag kveld valgte begge partene å ta en pause og ble enige om starte opp igjen lørdag formiddag klokken 10.00.

Fredag var det mange timer uten at partene hadde noen kontakt, da SAS-ledelsen ønsket å bearbeide sine egne tanker rundt forslag og løsninger. Det resulterte i at pilotforeningene ble ventende på gangen store deler av dagen. Først på ettermiddagene var det kontakt mellom de to partene.

Det er lite som tyder på at SAS-ledelsen får det som de ønsket, at streiken skulle være over før helgen satte inn.

Lørdag sier Jan Levi Skogvang, leder for SAS Norge flygerforening i Parat til VG at partene skal møtes og skal prate sammen for å se om det er noen vei videre. På spørsmål fra avisen om det kan ende med brudd på nytt svarer Levi Skogvang at alt er mulig.

Lørdag skal pilot-lederne ta stilling til skriftlige forslag SAS har jobbet med i natt.

– Når vi leser tekster er det litt lettere å se hvor nære eller langt fra hverandre man er. Vi skal se en avtale, så får vi se hvor hvor bra den blir. Så skal den også stemmes gjennom av våre medlemmer, sier han til VG.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article Kjøper to brukte A330 fra 2015 til tankfly
Next article Nå må Boeing selge produktene de ikke kan levere